ÜZEMELŐ TARTÓSZERKEZETEK KARBANTARTÁSA ÉS FELÚJÍTÁSA

KARBANTARTÁS

A szabadtéren üzemeltetett tartószerkezetek évenkénti karbantartása elengedhetetlen. A használat során óhatatlanul keletkeznek sérülések, főként az antennák átszelése, illetve bővítése miatt. Ezen sérülések kezelése és a szerkezet állagának figyelemmel kísérése fontos. A nap, a szél, a csapadék, a hőmérséklet-ingadozás és a madarak is kárt okoznak. Tapasztalataink alapján a legnagyobb állagromlást a szél által szállított homokszemcsék koptató hatása okozza. Tapasztalataink alapján 20 évenként 200 mikron festékréteg kopik le, amit pótolni kell. Javasoljuk a horganyzott szerkezetek festését is – érdemes megelőzni a teljes elkopását, mert amíg nem rozsdás, a festése jóval olcsóbb.Nagy tapasztalatra tettünk szert alapozási és tartószerkezeti felújítások, szerkezeti erősítsek végzésében.

FELÚJÍTÁS

Csavarcsere elvégzése, felülkezelés felújítása, utólagos megerősítése hegesztéssel vagy utólagos megerősítés felcsavarozásával, kikötések felülvizsgálata, javítása. Ezen feladatok elvégzését mind szakképzett alpinistákkal végezzünk.

Üzemeltetés

Dolgozóink magas minőségben végzik a klimatizáló, tűzvédelmi és villamos berendezések üzemeltetését, melynek köszönhetően minimálisra tudjuk redukálni a meghibásodások számát, ezáltal növelve a hálózat stabilitását.

FELÜLETVÉDELEM FELÚJÍTÁSA
A felújítást felület-előkészítéssel kezdjük (kisgépes csiszolás vagy homokszórás), erre hordjuk fel a bevonatrendszert, legalább három rétegben.
TORONYERŐSÍTÉS
  • erősítés felhegesztésével
  • erősítés felcsavarozásával
  • „szálingos” erősítés
  • alaptest erősítés
TORONYALAP-ERŐSÍTÉS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum fermentum bibendum mauris, sed tincidunt neque consequat rhoncus.